Ζώδια

Κριός
Κριός 21 Μαρτίου εως 20 Απριλίου
Ο Ήλιος στον Κριό σας προικίζει με μια πρωτοποριακή και αναμορφωτική φύση, που επιθυμεί πάντα να είναι πρώτη στα πράγματα, και συνεπώς θα τοποθετηθείτε σε μια θέση εξουσίας ι ευθύνης σε μεγάλη η μικρή κλίμακα.
Είσαστε ενθουσιώδης, αυθόρμητος, επίμονος, ανεξάρτητος και ξεροκέφαλος, και θα χρειαστεί να υποτάξετε αυτά τα χαρακτηριστικά σας γιατί αλλιώς θα γίνετε αδιάκριτος, βιαστικός στα λόγια, και ίσως λίγο υπερβολικά θετικός στούς τρόπους.
Αγαπάτε πολύ την αλλαγή, το ταξίδι και την εξερεύνηση, και θα έχετε πάντα πολλή ενεργητικότητα, δραστηριότητα και αυτοπεποίθηση, αν και κάποτε έχετε την τάση να φτάνετε στα άκρα και να υπερβάλλετε.
Είσαστε καλός οργανωτής αλλά θα επιτύχετε καλύτερα αν διευθύνετε άλλους παρά αν εκτελείτε μόνος τα σχέδια σας, επειδή είσαστε πολύ ενεργητικός, ανυπόμονος και καταντάτε ευέξαπτος και ανήσυχος.
Το χαρακτηριστικό σας είναι ο ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ
Τάυρος
Τάυρος 21 Απριλίου εως 21 Μαίου
Ο Ήλιος στον Τάυρο σας κάνει επιφυλακτικό, διπλωμάτη, σταθερό, συγκρατημένο, πρακτικό, υπομονετικό, αποφασιστικό, επίμονο και πραγματιστή.
Σχηματίζετε τις γνώμες σας αργά και ψύχραίμα, και δεν τις αλλάζετε εύκολα. Είσαστε θετικός, τίμιος και προσεχτικός σε λογιά και έργα, και ικανός να κρατάτε θέσεις όπου η αξοπρέπεια και η διπλωματία είναι απαραίτητες.
Η φύση σας είναι πιστή και εγκάρδια στούς δεσμούς σας καθώς και υπομονετική και συγκρατημένη, αλλά αν σας παραζορίσουν ξεσπάτε με ένα πολύ επικίνδυνο τρόπο.
Αγαπάτε τα καλά πράγματα στον κόσμο, είσαστε βολικός και δεν έχετε τη διάθεση να μετακινείστε από το ένα μέρος στο άλλο, έχοντας σταθερές συνήθειες και επιθυμίες. Με τον επίμονο, βραδυκίνητο και αποφασιστικό χαρακτήρα σας τελικά φτάνετε στην επιτυχία.
Το χαρακτηριστικό σας είναι η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Δίδυμοι
Δίδυμοι 22 Μαίου εως 21 Ιουνίου
Ο Ηλιος στούς Διδύμους ευνοεί κάθε πνευματική δραστηριότητα, και έχετε φανερή ικανότητα για την Τέχνη, τη Λογοτεχνία η την Επιστήμη, αλλά πρέπει να αποφεύγετε τη μεταβλητότητα και την έλλειψη συγκέντρωσης για να επιτύχετε σε κάποια από αυτές τις σταδιοδρομίες.
Σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με γράψιμο, ομιλία, δημοσίευση, ταξίδια, βάδισμα, κλπ. και όπου υπάρχει άφθονη κίνηση και αλλαγή θα είσαστε στο στοιχείο σας. Έχετε τάση να ζήτε πολύ στο πνευματικό επίπεδο και πάντα λίγο-πολύ λογικεύετε τα αισθήματα και τις συγκινήσεις σας.
Έχετε γρήγορη σκέψη, αν και είσαστε πότε-πότε μάλλον νευρικός, ανήσυχος και ευέξαπτος. Οι Δίδυμοι γίνονται καλοί ρήτορες, επειδή είναι ευέλικτοι και γρήγοροι στις απαντήσεις τους. Πράγματι οι Δίδυμοι γενίκα ανάγνωριζονται από την αδιάκοπη ομιλία τους.
Επειδή αυτό το ζώδιο είναι διπλό, φέρνει κάθε φορά περισσότερα από ενα ενδιαφέροντα.
Το χαρακτηριστικό σας είναι η ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Καρκίνος
Καρκίνος 22 Ιουνίου εως 23 Ιουλίου
Ο Ήλιος στον Καρκίνο σας προικίζει με μια μάλλον συμπαθητική και ευαίσθητη φύση, τα αισθήματα και οι συγκινήσεις παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζώη σας. Μερικές φορές είσαστε μάλλον ντροπαλός και επιφυλακτικός, αλλά αγαπάτε τη δημοσιότητα και μπορείτε να τη φτάσετε.
Έχετε τη τάση να επηρεαζόσαστε πολύ από τους γύρο σας. Υποσυνείδητα συμμερίζεστε τις συνθήκες τους, και αυτό εξηγεί πολλές ιδιοτρόπιες σας που δεν τις καταλαβαίνουν συγχρόνως είσαστε πολύ πείσματαρης. Μια και πάρετε την απόφαση σας για ενα ζήτημα, είσαστε ικανοί να επιμείνετε ενώ αλλοί θα τα παρατούσαν. Είσαστε ευπροσάρμοστος, επιφυλακτίκος, οικονόμος και οι διαισθήσεις σας είναι πολύ έντονες με αναμφίβολες ψυχικές και αποκρυφιστικές τάσεις. Η θάλασσα εξασκεί μια ζωηρή γοητεία πάνω σας.
Είσαστε πολύ αφοσιωμένος στο σπίτι και την οικογένειά σας, και θα περάσετε πολλές εμπειρίες και αλλαγές σχετικά με την κατοικιά σας.
Το χαρακτηριστικό σας είναι η ΕΠΙΜΟΝΗ
Λέων
Λέων 24 Ιουλίου εως 23 Αυγούστου
Ο Ήλιος στον Λέοντα σας προικίζει με μια φιλόδοξη φύση που σας κάνει ικανό κυβερνάτε και να ελέγχετε. Επίσης μπορείτε να κατέχετε θέσεις υπευθυνότητας και εξουσίας. Ενώ εκείνος που έχει κυβερνήτη των Αρη ενεργή υπακούοντας στο κεφάλι, εσείς υπακούετε στην καρδιά, και έτσι έχετε πολύ αφοσίωση και συμπάθεια.
Είσαστε μαγνητικός, κοινωνικός και αγαπάτε τις διασκεδάσεις, έχετε αυτοπεποίθηση, είσαστε περήφανος και αξιοπρεπής, και αντιπαθείτε κάθε ύποπτη δοσοληψία.
Τα αισθήματα σας είναι πολύ δυνατά και βαθιά, και πρέπει να προσέχετε να μην αφήνετε την καρδιά σας να σας παρασύρει γιατί είσαστε καλόκαρδος και γενναιόδωρος.
Επιδιώκετε διαρκώς την τελειότητα και είσαστε ικανοποιημένος όταν διδάσκετε, διευθύνετε και οργανώνετε, γιατί οι Λέοντες είναι γεννημένοι αρχηγοί, αν και είναι καλύτεροι σαν καθηγητές παρά σαν επιχειρηματίες. Κατά κάποιο τρόπο τα παιδιά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.
Το χαρακτηριστικό σας είναι η ΑΦΟΣΙΩΣΗ
Παρθένος
Παρθένος 24 Αυγούστου εως 23 Σεπτεμβρίου
Ο Ήλιος στον Παρθένο σας κάνει πρακτικό, αναλυτικό, διακριτικό, με καλές διανοητικές ικανότητες που είναι χρήσιμες όπου απαιτείται μέθοδος και λεπτομέρεια, όπως γραμματεύς, κληρικός, επιστημονική και λογοτεχνική εργασία, αν και θα αποδώσετε πολύ περισσότερο αν συνεργαζόσαστε με έναν άλλον, γιατί χρειαζόσαστε συμβουλή, βοήθεια η καθοδήγηση, επειδή σας λείπει η αυτοπεποίθηση.
Έχετε την τάση να είσαστε ευαίσθητος και επιφυλακτικός, αλλά μπορείτε να προσαρμοστείτε με τους άλλους, γιατί έχετε πολύ τακτ. Πότε - πότε κλονιζόσαστε και αλλάζετε γνώμη, αλλά γενικά είσαστε ισορροπημένος και ψύχραιμος.
Τα αδύνατα σημεία που πρέπει να προσέξετε είναι ο εγωισμός και η επίκριση. Είσαστε κάπως λεπτολόγος στο φαγητό και το ντύσιμο, και ενδιαφέρεστε πολύ για τα ζητήματα που σχετίζονται με την υγειά.
Θα περάσετε πολλές αλλαγές περιβάλλοντος στην ζωή σας και θα επιτύχετε χάρη στον εφευρετικό, ευπροσαρμοστο και εργατικό χαρακτήρα σας, αλλά πρέπει να αποφεύγετε τις στενοχώριες.
Το χαρακτηριστικό σας είναι η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ζυγός
Ζυγός 24 Σεπτεμβρίου εως 23 Οκτωβρίου
Η Σελήνη σας προικίζει μια ραφιναρισμένη, δίκαιη, ευγενική και εγκάρδια προσωπικότητα, με την τέχνη να αποκτάτε φίλους και να είσαστε δημοφιλής, και έχετε πάντα μεγαλύτερη επιτυχία όταν συνεργαζόσαστε με άλλον στις επιχειρήσεις σας.
Σας αρέσουν οι διασκεδάσεις και εκτιμάτε την μουσική και τις καλές τέχνες, γενικά, καθώς και το ντύσιμο, τα κοσμήματα και την πολυτέλεια.
Έχετε θεατρικές ικανότητες, με μιμητικές δυνατότητες.
Έχετε επίσης πολλή αντίληψη και αγαπάτε την σύγκριση, με εξαιρετική κριτική ικανότητα. Ωστόσο, έχετε την τάση περισσότερο να κρίνετε και να επικρίνετε παρά να ενεργείτε.
Είσαστε καλός ακροατής μάλλον παρά ομιλητής και είσαστε πάντα πρόθυμος να συμφωνήσετε με τα σχέδια των άλλων.
Σκορπιός
Σκορπιός 24 Οκτωβρίου εως 22 Νοεμβρίου
Ο Ήλιος στον Σκορπιό τείνει να σας κάνει σταθερό, αποφασιστικό και πεισματάρη. Έχετε πολλή ενεργητικότητα και δραστηριότητα, καθώς και υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση, το μυαλό σας είναι διαπεραστικό με μια κλίση να εισδύσετε στα μυστικά της φύσης, και σε προβλήματα που αφορούν τη ζωή και το θάνατο.
Είσαστε επίμονος, εμπαθής, ευερέθιστος και κάποτε μπορεί να είσαστε πολύ ζηλιάρης και ξέρετε να χρησιμοποιείτε το σαρκασμό. Η ικανότητα σας για δουλειά και ακούραστη δραστηριότητα σας βοηθούν να προκοψετε όταν οι άλλοι θα τα παρατούσαν.
Σας προσελκύει έντονα το αντίθετο φύλο και κάποτε θα χρειαστείτε να εξασκήσετε διακριτικότητα.
Η δύναμη αυτού του Ζωδίου πρέπει να βρίσκει διέξοδο και μπορεί να είσαστε πολύ δημιουργικός η καταστροφικός ανάλογα με άλλες ενδείξεις στο ωροσκόπιό σας.
Το χαρακτηριστικό σας στη ζωή είναι η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ
Τοξότης
Τοξότης 23 Νοεμβρίου εως 23 Δεκεμβρίου
Ο Ήλιος στον Τοξότη σου δίνει μια δραστηριότητα, τολμηρή, θαρραλέα και ανεξάρτητη διάθεση με μια φυσική κλίση για θρησκεία, φιλοσοφία η επιστήμη.
Επειδή έχεις προοδευτικές ιδέες και αγάπη για την ελευθεριά, έχεις μια τάση να μιλάς κάπως τολμηρά και δίχως τακτ, αλλά με καλοσύνη και συμπάθεια.
Είσαι διαισθητικός, καλός συζητητής, έχεις γρήγορη σκέψη και ενδιαφέροντα τρόπο να διηγεισαι εμπειρίες από τις διάφορες αλλαγές η ταξίδια που θα τύχουν στη ζωή σου. Αγαπάς επίσης τον περίπατο, τα σπορ και τις ασκήσεις στο ύπαιθρο.
Σου αρέσει να μάχεσαι για λογαριασμό τρίτων, με πολύ ζήλο και θάρρος, και για αυτό μερικοί Τοξότες γίνονται σπουδαίοι δικηγόροι, και αν έχετε κλίση στην φιλοσοφία, οι τάσεις σας μπορεί να σας οδηγήσουν στο κήρυγμα η τη διδασκαλία.
Το χαρακτηριστικό σας είναι η ΕΠΙΔΙΩΞΗ
Αιγόκερως
Αιγόκερως 23 Δεκεμβρίου εως 20 Ιανουαρίου
Ο Ήιλος στον Αγόκερω σε κανεί επίμονο, φιλόδοξο και πρακτικό, ικανό να πάρεις θέσεις υπέυθυνες με την υπομονή σου και την αποφασιστικότητα να επιτύχεις, γιατί διαρκώς ζητάς να φτάσεις ψηλά, επειδή επιθυμείς τη δύναμη και τη φήμη.
Είσαι έμπιστος και αγαπάς τη δικαιοσύνη, σπάνια είσαι αυθόρμητος, όντας ήρεμος και σταθερός, και έτσι η επιτυχία σου στη ζωή θα είναι μάλλον με αργές, συστηματίκες μεθόδους, παρά με εκρήξεις ανθουσιασμού η ευνοικής τύχης. Απόφυγε να γίνεις πολύ οικονόμος και υπερβολικά προσεχτικός για τα συμφέροντά σου.
Συνήθως είσαι επιφυλακτικός και μάλλον σοβαρός, και οχι τόσο εύθυμος όσο μερικοί από άλλα ζώδια, για αυτό να φυλάγεσαι από την απογοήτευση και μοναξιά κάνοντας παρεά με εύθυμους ανθώπους.
Τα αισθήματα και οι συγκινήσεις σου έχουν την τάση να κυβερνιούνται περισσότερο από το κεφάλι παρά από την καρδιά. Πολύ σπάνια είσαι επιδεικτικός και εκδηλωτικός.

Το χαρακτηριστίκο σου είναι η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.
Υδροχόος
Υδροχόος 21 Ιανουαρίου ως 19 Φεβρουάριου
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε προικίζει με μια μάλλον ντροπαλή και μοναχική φύση. Είσαι άνθρωπος με κατανόηση και συμπάθεια, ενδιαφέρεσαι για την ανθρωπότητα και τις κριμένες δυνάμεις της φύσης. Είσαι πολύ διαισθητικός με έντονες κλίσεις για την επιστήμη, τη μουσική, τη λογοτεχνία και τη φιλοσοφία. Μερικές φορές παρουσιάζεσαι στο κοινό, γιατί τα ενδιαφέροντα σου είναι παγκόσμια.
Είσαι πολυ ευαίσθητος στις διανοητικές συνθήκες γύρο σου και πρέπει να έχεις αρμονικό περιβάλλον. Θα έχεις περισσότερη επιτυχία στη ζωη όταν συνεργάζεσαι με κάποιους άλλους για το καλό της ανθρωπότητας.
Κανονικά εισαι σταθερός στις συμπάθειες και στην αγάπη για τα παιδιά σου. Είσαι ήσυχος και μετριόφρων και έχεις την τάση για υπερβολική μυστικότητα καμιά φορά. Πάντως κερδίζεις πολλους φίλους με την ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι με τους ξένους.
Το χαρακτηριστικό σου είναι ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
Ιχθείς
Ιχθείς 20 Φεβρουαρίου εως 20 Μαρτίου
Ο Ήλιος στους Ιχθύες σε κάνει πολύ ευαίσθητο, αισθαντικό, συμπαθητικό, με αμετάβλητες διαθέσεις, και μολονότι αισθάνεσαι βαθιά, σπάνια εκφράζεις τις συγκινήσεις σου.
Πότε- πότε χρειάζεσαι ενίσχυση της θέλησης σου, γιατί προτιμάς να πάθεις ζημια παρά να παλέψεις για το δικό σου, και έχεις την τάση να επηρεάζεσαι εύκολα απο τα άτομα και τις περιστάσεις. Σου επιβάλλονται εύκολα και έχεις συχνά εμπόδια στις φιλοδοξίες σου. Καλύτερα εργάζεσαι μαζί με κάποιον άλλον πάρα εντελώς μόνος σου.
Επειδή οι Ιχθύες είναι διπλό ζώδιο, μπορεί να έχεις δυο πλευρές στον χαρακτήρα σου, και είναι καμιά φορά δύσκολο να βγει εντελώς η φύση σου στην επιφάνεια. Είσαι έμπιστος και κρατάς ενα μυστικό.
Έχεις μια έντονη θρησκευτική, ψυχική και αποκρυφιστικη ταση, καθώς και μια βαθύνει συμπάθεια για τους δυστυχισμένους. Πρέπει να αποφύγεις κάθε τάση για έγνοιες, δυσθυμία και απομόνωση.
Το χαρακτηριστικό σου είναι η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ