Τάλισμαν

Τάλισμαν Σολομώντα

Σφραγίδα του Σολομώντα.

Κάθε άτομο ψάχνει για κάτι για να προστατεύσουν το περιβάλλον και την προσωπική του ενέργεια. Αυτό το ισχυρό πηγή σοφίας μπορεί να φέρει αρμονία σε κάθε έναν από εμάς. Μπορεί όλοι να εμπνευστούν και να προστατεύεται από την αρχαία σοφία του μεγάλου βασιλιά Σολομώντα, που θεωρήθηκε από την σοφότερος όλων των ανδρών.

Χειροποίητα γκάμα των προϊόντων μας προσφέρει μια πλήρη συλλογή από 44 σφραγίδες, που ήταν συνεπείς δημιουργήθηκε για να είναι ένα σημείο εστίασης για την μαγική εργασία και την πνευματική ανάπτυξη.

Είχαν σχεδιαστεί για την προώθηση της επούλωσης του σώματος του ιδιοκτήτη του, η εβραϊκή επιγραφή στο Solomon Seal γοητεία αποτελείται από το όνομα 22 - επιστολή, και πιστεύεται ότι προέρχεται από την εβραϊκή Καμπάλα.

Γούρια πιστεύεται ότι προστατεύουν το χρήστη, την οικογένεια και τα υπάρχοντά από φυσικές καταστροφές, τα ξόρκια και τα κακά πνεύματα, ορισμένες γοητεύει τους χρησιμεύει για να θεραπεύσει την ασθένεια ή στειρότητα, άλλοι φρουρούσαν το χρήστη για τα ταξίδια του, εξασφάλισε την ευλογία της επιτυχίας ή της υπεραξίας στις υποθέσεις της καρδιάς.

Προφανώς αυτά γοητεύει εξουσία βρισκόταν στην Θεία όνομα και τους διάφορους τύπους χαραγμένα πάνω τους.

Ονόματα γράφτηκαν σε συνδυασμούς, συντομογραφίες, κώδικες, ακροστιχίδες της βιβλικής στίχους και, μερικές φορές, να εξασφαλιστεί επιπλέον προστασία το όνομα του ιδιοκτήτη προστέθηκε.

Παράγουμε μια σειρά από φυλακτά, καθώς, τα οποία προορίζονται για τους ακόλουθους σκοπούς: Υγεία, παντρολογήματα, μέσο συντήρησης, αποκατάστασης, ασφαλή φύλαξη, εγκυμοσύνη, Ευημερία, Αγάπη, Επιθυμίες, Οδική ανοιχτήρι, Νικητής, από το κακό μάτι.

Τα φυλακτά μας χαραγμένο στην αρχική εβραϊκά γράμματα - το ίδιο όπως και στις σφραγίδες - άγγελος γράμματα, γεωμετρικά σχήματα και στίχους της Βίβλου διατηρώντας την αυθεντικότητα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στην έκκληση για βοήθεια.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο οι σκέψεις και οι πράξεις κάποιου να ενισχύσει την πνευματική ανάπτυξη και την βελτίωση της τον εαυτό του μέσα από την ευαισθητοποίηση και την εξεύρεση ένα άλλο είναι δυναμικό, προκειμένου να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο.

Έχουμε αναπτύξει τα προϊόντα μας με βάση την Αρχαία Σοφία του βασιλιά Σολομώντα και άλλα μυστικιστική γνώση. Η πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι χειροποίητα στο Ισραήλ είναι η αρχική πηγή αυτού του ιστορικού και την αρχαία σοφία.

Ακροστιχίδες: ένα τετράγωνο πλέγμα με τις λέξεις διαβάζοντας το ίδιο προβλέπεται και σε ολόκληρη ή ένα στίχο με τους οποίους ορισμένα γράμματα, όπως το πρώτο σε κάθε γραμμή σχηματίζουν μια λέξη ή ένα μήνυμα.

Προϊόντα Σοφία του Βασιλιά Σολομώντα είναι πολύ συνιστάται, αλλά δεν αποτελούν υποκατάστατο για την ιατρική, τη σωματική ή την ψυχική θεραπεία.

Παρακαλούμε διαβάστε γκάμα των σφραγίδων, φυλαχτά, κερί φωτός. Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε τις σφραγίδες.


Η τέταρτη πεντάλφα της Αφροδίτης. Είναι μεγάλη δύναμη, δεδομένου ότι υποχρεώνει τα πνεύματα της Αφροδίτης να υπακούσει, και να αναγκάσει την άμεση οποιοδήποτε πρόσωπο εσύ wishest να έρθει σε σένα. Το πέμπτο και τελευταίο πεντάλφα της Αφροδίτης. Όταν έδειξε μόνο προς οποιοδήποτε πρόσωπο soever, το inciteth και exciteth θαυμάσια εις την αγάπη.

No results. Sorry.