Πλανητικά φυλαχτά

Ένα φυλαχτό είναι ένα αντικείμενο το οποίο έχει εγγενή δύναμη να δώσει την προστασία του ατόμου του, ενώ ένας Talisman είναι ειδικά φτιαγμένο για να επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο σκοπό. Φυλαχτά παρέχουν προστασία απορροφώντας την αρνητική ενέργεια, ενώ Πτέρυγα εργάζονται, δημιουργώντας θετική δύναμη για την επίτευξη του στόχου τους. Και οι δύο λειτουργούν σαν αυτοφορτιζόμενο ηλιακές μπαταρίες και είναι κατασκευασμένα κατά τρόπο που να τους συνδέει με το ενδιαφερόμενο για την πρόθεση κατάλληλη πλανητική δύναμη. Οι φυλαχτά και φυλαχτά έχουν φορεθεί από τους ανθρώπους της σχεδόν σε κάθε πολιτισμό μέχρι και σήμερα. Ακόμα και σήμερα εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν χρόνο για όλες αυτές τις ανοησίες Μαγική φορούν ευτυχώς σταυρό τους ή του Αγίου Χριστόφορου ή αστέρι του Δαβίδ - τα οποία είναι όλα τα είδη των φυλαχτά φοριέται για Μαγική προστασία. Αυτή η κατηγορία αποτελείται από τρεις σειρές προϊόντων. Κλειδί του Σολομώντα φυλαχτά, Μεσαιωνική Φυλακτά Fortune, και γοητεύει Star.

Βασικά μας του Σολομώντα Φυλαχτά αναπαράγονται πιστά από το Κλειδί του Σολομώντα, το περίφημο βιβλίο του Νόμου Magickal φημισμένα για να έχουν γραφτεί από τον ίδιο τον βασιλιά Σολομώντα πριν από 3.000 χρόνια. Μεσαιωνικής Fortune Γούρια προέρχονται από την Πολωνία και είχαν φορεθεί από μεσαιωνικό ιππότες ως φυλακτά γύρω από το λαιμό, τις ζώνες, ή να χρησιμοποιηθεί σε κομμάτια της περγαμηνής. Είναι κατασκευασμένα από ορείχαλκο και χαλκό και παρέχεται με ένα δερμάτινο λουρί κρέμεται. Η γραμμή Charms Star είναι μια εκλεκτική συλλογή από αυθεντικά Φυλαχτά και φυλαχτά από ένα ευρύ αριθμό των πολιτισμών και των πηγών. Όλα τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα από ορείχαλκο και χαλκό.

Τάλισμαν Σολομώντα

Σφραγίδα του Σολομώντα.

Κάθε άτομο ψάχνει για κάτι για να προστατεύσουν το περιβάλλον και την προσωπική του ενέργεια. Αυτό το ισχυρό πηγή σοφίας μπορεί να φέρει αρμονία σε κάθε έναν από εμάς. Μπορεί όλοι να εμπνευστούν και να προστατεύεται από την αρχαία σοφία του μεγάλου βασιλιά Σολομώντα, που θεωρήθηκε από την σοφότερος όλων των ανδρών.

Χειροποίητα γκάμα των προϊόντων μας προσφέρει μια πλήρη συλλογή από 44 σφραγίδες, που ήταν συνεπείς δημιουργήθηκε για να είναι ένα σημείο εστίασης για την μαγική εργασία και την πνευματική ανάπτυξη.

Είχαν σχεδιαστεί για την προώθηση της επούλωσης του σώματος του ιδιοκτήτη του, η εβραϊκή επιγραφή στο Solomon Seal γοητεία αποτελείται από το όνομα 22 - επιστολή, και πιστεύεται ότι προέρχεται από την εβραϊκή Καμπάλα.

Γούρια πιστεύεται ότι προστατεύουν το χρήστη, την οικογένεια και τα υπάρχοντά από φυσικές καταστροφές, τα ξόρκια και τα κακά πνεύματα, ορισμένες γοητεύει τους χρησιμεύει για να θεραπεύσει την ασθένεια ή στειρότητα, άλλοι φρουρούσαν το χρήστη για τα ταξίδια του, εξασφάλισε την ευλογία της επιτυχίας ή της υπεραξίας στις υποθέσεις της καρδιάς.

Προφανώς αυτά γοητεύει εξουσία βρισκόταν στην Θεία όνομα και τους διάφορους τύπους χαραγμένα πάνω τους.

Ονόματα γράφτηκαν σε συνδυασμούς, συντομογραφίες, κώδικες, ακροστιχίδες της βιβλικής στίχους και, μερικές φορές, να εξασφαλιστεί επιπλέον προστασία το όνομα του ιδιοκτήτη προστέθηκε.

Παράγουμε μια σειρά από φυλακτά, καθώς, τα οποία προορίζονται για τους ακόλουθους σκοπούς: Υγεία, παντρολογήματα, μέσο συντήρησης, αποκατάστασης, ασφαλή φύλαξη, εγκυμοσύνη, Ευημερία, Αγάπη, Επιθυμίες, Οδική ανοιχτήρι, Νικητής, από το κακό μάτι.

Τα φυλακτά μας χαραγμένο στην αρχική εβραϊκά γράμματα - το ίδιο όπως και στις σφραγίδες - άγγελος γράμματα, γεωμετρικά σχήματα και στίχους της Βίβλου διατηρώντας την αυθεντικότητα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στην έκκληση για βοήθεια.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο οι σκέψεις και οι πράξεις κάποιου να ενισχύσει την πνευματική ανάπτυξη και την βελτίωση της τον εαυτό του μέσα από την ευαισθητοποίηση και την εξεύρεση ένα άλλο είναι δυναμικό, προκειμένου να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο.

Έχουμε αναπτύξει τα προϊόντα μας με βάση την Αρχαία Σοφία του βασιλιά Σολομώντα και άλλα μυστικιστική γνώση. Η πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι χειροποίητα στο Ισραήλ είναι η αρχική πηγή αυτού του ιστορικού και την αρχαία σοφία.

Ακροστιχίδες: ένα τετράγωνο πλέγμα με τις λέξεις διαβάζοντας το ίδιο προβλέπεται και σε ολόκληρη ή ένα στίχο με τους οποίους ορισμένα γράμματα, όπως το πρώτο σε κάθε γραμμή σχηματίζουν μια λέξη ή ένα μήνυμα.

Προϊόντα Σοφία του Βασιλιά Σολομώντα είναι πολύ συνιστάται, αλλά δεν αποτελούν υποκατάστατο για την ιατρική, τη σωματική ή την ψυχική θεραπεία.

Παρακαλούμε διαβάστε γκάμα των σφραγίδων, φυλαχτά, κερί φωτός. Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε τις σφραγίδες.

No results. Sorry.