Μαντεία Ρούνων

Το ρουνικό τελετουργικό που χρησιμοποιείται για μαντεία στην οποία επικαλούμαστε λόγο ανωτέρας βίας η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει τη ζωή και την ευτυχία τον ανθρώπων. Ο ρουνικός δάσκαλος αγγίζει κάθε πτυχή της ζωής μας. Υπάρχουν ρούνοι και ξόρκια που έχουν επηρεάσει κατα καιρούς τη συγκομιδή την αγάπη την υγεία την γονιμότητα την γέννηση τον θάνατο. Οι ρούνοι χαραγμένοι σε φυλαχτά ενσαρκώνουν την αρχαία δύναμη. Τελικά οι ρούνοι είναι μαγικό εργαλείο για τελετές. Τα σύμβολα περιέχουν στοιχειακή δύναμη που αντιστοιχούν με χαρακτήρα ενός θεού ή κάποια φυσική δύναμη. Κάθε ρούνος επίσης είναι κομιστής της επιστολής καθώς και των φυσικών διάδοχων. Οι ρούνοι είναι σημαντικά σύμβολα της εξουσίας οι οποίες οι ρίζες πάνε βαθιά στο παρελθόν.

Οι ρούνοι είναι ένας θησαυρός της γνώσης και το νόημα άλλα και η σοφία μπορεί να προσεγγιστεί μόνο με τη σωστή επιδεξιότητα του μάντη σε όλες της πτυχές της. Το ρουνικό σύστημα είναι δυναμικό, ευέλικτο, δημιουργικό και ανοικτό για περαιτέρω ανάπτυξη. Η πραγματικότητα είναι ρευστή και κάθε φορά που χρησιμοποιείται η ρουνική μαντεία ανταποκρίνονται σε ένα νέο τρόπο απο το συγκρότημα της μεταβαλλόμενης πραγματικότητας.

Εμπειρογνώμονες τις προφητείας απο ρούνους γνωρίζουν όλες της τεχνικές ενεργοποίησης του αληθινού νοήματος τους, γίνονται φυλαχτά που θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε τον εαυτό σας απο αρνητικές επιρροές.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους τα μαγικά φυλαχτά προστατεύουν ένα άτομο. Εδώ έχουμε σχεδιασμένα μαγικά φυλαχτά για τις γυναίκες που δεν έχουν μια σωστή φιλία. Θα ενισχύσει επίσης την πιθανότητα να βρουν πολλούς φίλους που ποτέ δεν θα τους προδώσουν και να εξασφαλίσουν την πραγματική φιλία φορώντας τα μαγικά φυλαχτά σχεδιασμένα ειδικά για το προσωπικό τους σκοπό.

Μαγικά φυλαχτά χρησιμοποιούνται καθημερινά απο εκείνους που επιδιώκουν τα αποτελέσματα απο μαγικές και μυστικές δυνάμεις. Ένα μαγικό φυλαχτό φοριέται απο τον ιδιοκτήτη του για να προσελκύσει της ειδικές μαγικές δυνάμεις στη ζωή του. Υπάρχουν μαγικά φυλαχτά για πολλούς και διαφορετικούς σκοπούς. Μερικοί απο τους σκοπούς περιλαμβάνουν την αγάπη χρήμα τύχη και προστασία. Αυτοί είναι μερικοί απο τους λόγους για να φορέσεις ενα μαγικό φυλαχτό για τις μαγικές δυνάμεις. Θα δείτε τα θαύματα που θα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια σας και να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια που οι περισσότεροι πνευματιστές δεν μπορούν να εγγυηθούν.

Runes είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη μαντεία και το άνοιγμα ψυχική συνειδητοποίηση . Πρόκειται για ένα σύνολο 24 πλακίδια ή πέτρες που περιέχουν πρωτόγονα γλυπτά των χαρακτήρων ή γράμματα .
Όπως και η Ταρώ ή I - Ching , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Runes να αποκτήσουν μηνύματα και πνευματική διορατικότητα . Αν και δεν είναι τόσο γνωστό όσο κάποιες μαντικές μεθόδους , χρησιμοποιώντας Runes μπορεί να σας προσφέρει μια άλλη εναλλακτική λύση για να συνομιλεί με τον Ανώτερο Εαυτό σας και το Σύμπαν .

Σύγχρονη μυστικιστές χρησιμοποιούν ρούνους για μαντεία , σαν κάρτες ταρώ . Αυτές οι μυστικιστές επιστήσει ρούνους από ένα σύνολο να απαντήσει σε ερωτήσεις ή να δημιουργήσετε spreads τα οποία υποτίθεται ότι πρέπει να προβλέψουμε επερχόμενες εκδηλώσεις. Κάθε ρούνων έχει μια συγκεκριμένη σημασία στο πλαίσιο της μαντείας , και η ερμηνεία των ρούνων μπορεί να γίνει αρκετά περίπλοκη , ειδικά όταν ένας μεγάλος αριθμός των ρούνους χρησιμοποιείται σε συνδυασμό .

Οι μαγικές πέτρες που αποκαλύπτουν τα μυστήρια της ζωής σας . Runes είναι αλφαβητική σημάδια τουλάχιστον δεκαοκτώ αιώνων εκπονήθηκε από τους αρχαίους λαούς της Ευρώπης . Αυτά τα σημεία που χρησιμοποιούνται για να χρησιμοποιηθούν στην ποίηση , πέτρινα γλυπτά και την τύχη -αφήγηση από πολλές αρχαίες φυλές όπως οι Γερμανοί , οι Κέλτες και οι Βίκινγκς .

No results. Sorry.